Hem / artikelista  |  Sälja på bangolfauktion.se  |  Allmän info  |  Kontakt  |  Registrera / ny användare  |  Glömt lösenordet  |  Min sida  |  Logga in
SLUTTID

Auktionen för första bollen avslutas söndag 21 juli 2024, kl 17.00 !
Vad betyder förkortningarna ?

En del undrar över vad förkortningarna, som KL, GX, MR betyder, som står efter bollnamnen. Klicka här för en liten förklaring, plus lite annan info.
 

Allmän info

Bolldata

Vanligtvis är alla bolldata tillverkarnas uppgifter. I de fall bolldata inte är tillgängliga, är alla värden uppskattade.

Efter auktionens slut

Snarast efter att auktionen slutat, skickas mail till alla som varit högstbjudande på någon artikel. Vanligtvis skickas mailet på måndagkvällen eller någon dag senare. Mailet innehåller info om vilka artiklar man varit högstbjudande på, samt hur mycket och till vilket konto man skall betala.

Om du vill se vilka artiklar du bevakar eller har bjudit på, eller om du var högstbjudande på någon artikel, välj alternativet 'Visa bara mina bevakade' under 'Visningsalternativ' i spalten till höger (syns om du befinner dig på startsidan/artikellistan). Om du är inloggad kan du också gå in på 'Min sida' och se dina eventuella köp under pågående och föregående auktion.

Leverans och betalning

Vissa säljare väljer att låta mig (Martin Lundell) ta hand om leveransen av sålda artiklar efter auktionen, vilket innebär att det skickas från Sverige. I dessa fall kommer du att få e-post från mig efter auktionens slut och det är också till mig du betalar. I övriga fall tar säljaren hand om det hela själv. I kolumnen till höger kan du se vad som gäller för den aktuella auktionen.
Vid köp för 1000 SEK eller högre brukar jag (Martin Lundell) skicka försäkrat (med REK), vilket kostar något mer, men då kan man i alla fall få ersättning om något händer med paketet. I övriga fall är det upp till köparen att begära REK, annars får köparen stå för eventuell förlust. Beroende på vem det är som skickar bollarna efter auktionen, så rekommenderas köparen att kolla upp det här, vad som händer om försändelsen försvinner eller skadas.

För svenska köpare, som upplever problem med utlandsbetalningar, så går det bra att kontakta mig på email martinlundell13@gmail.com så löser vi det genom att du betalar till mig istället, så gör jag upp med säljaren senare.

Budgivning

Valutan är SEK (Svenska kronor). När man bjuder över någon som redan budat på en artikel, är minsta höjning 10:-. Det är inte möjligt att lägga ett 'maxbud' som på tex Ebay. Observera att alla bud är bindande!!


Aktuell auktion

Säljare
Slutar
Artiklar
:
:
:
Div. sellers
2024/07/21, kl 17.00
451 st

Tid mellan varje artikel är 35 sek.

Dina artiklar kommer att skickas från Sverige, av Martin Lundell, som också tar emot din betalning efter auktionen.

Min sida

På 'Min sida' i menyn kan du se dina köp vid denna och före-
gående auktion. Du kan också uppdatera din kontaktinfo.

BoF SwSM 22/23
Annelie Lundell


Nu finns bollen mycket snart för leverans / ball is very soon available for delivery

Data 6 cm - 39 sh - 38 gr,
KL - KR - KX.

Order via PE Bangolfshop (Peter Eriksson).

MEDIASPIKEN #29-30

En podcast av Annelie Lundell.


DEL 29 & 30 - Intervjuer med framtidslöftena Erik Nilsson & Rebecka Johansson.

Lyssna på Mediaspikens hemsida:

https://mediaspiken.libsyn.com/

Kalender

V 31-32:Ulf Qvicklund
V 34-35:
V 37-38:
V 40-41:Mats Eisenschmidt